Check In
Check out
Rooms
Guest
Powered by

Pranë Detit

Mirësevini në Hotel Murati

I vendosur në Ksamil, 3.1 km nga parku Kombëtar i Butrintit, Hotel Murati ofron akomodim, restorant,
parkim falas, bar dhe kopsht. Ky hotel me 4 yje ofron shërbim në dhomë , shërbim lavanterie dhe
internet falas. Gjithashtu hoteli është perfekt për familjarët, pasi ofron dhoma familjare dhe kënd lojrash
për fëmijët.

Pranë Detit

Mirësevini në Hotel Murati

I vendosur në Ksamil, 3.1 km nga parku Kombëtar i Butrintit, Hotel Murati ofron akomodim, restorant,
parkim falas, bar dhe kopsht. Ky hotel me 4 yje ofron shërbim në dhomë , shërbim lavanterie dhe
internet falas. Gjithashtu hoteli është perfekt për familjarët, pasi ofron dhoma familjare dhe kënd lojrash
për fëmijët.

AKOMODIMI

Dhomat Tona

ÇFARË OFROJMË

Shërbimet Tona

Free Wifi

Beachfront

Free Parking

Restaurant

REZERVO TANI

Shijoni fundjavën tek ne

REZERVO TANI

Shijoni fundjavën tek ne